SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Mr. Jinx

21.05.2024, 09:38
 
Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Vallys, Kvistgaarden, og Suzuki (SydSiden Online)

Godmorgen Folkens ;)

Sikke en dejlig dag det er i dag - lå lå lå lå

Nå, nu skal det ikke handle om den kommende kamp mod AGF, men om det der venter efter den, for vi kommer til at gå en spændende sommer i møde.

Nicolai Vallys - 27 år, bliver 28 til september.
13 mål og 9 assists
Vurderet til 5 mill euro på Transfermarkt (godt 40 mill)

Han har været en kæmpe profil for os i denne sæson og er vel tæt på en EM udtagelse, nu hvor jobbe nok ikke kommer med og Daramy er skadet.

Om der er klubber i udlandet som vil betale den pris som CV vil have for ham, det må tiden vise, men Vallys har godt nok steppet up her til sidst og været afgørende for os.

Han har selv tidligere udtalt at han har en ambition om at komme til udlandet, så det kan meget vel blive denne sommer han skydes afsted, hvilket vil være et stort slag for os.

Mulig Salgspris: 45-50 mill er mit bud.

Yuito Suzuki: 22 år
9 mål og 8 assists
Vurderet til 900.000 euro på transfermarkt, dog er den prisvurdering helt i skoven.

Han er en diamant og mangle klubber i europa må have fået øje på ham.
Tottenham har scoutet ham flere gange, og han har bare taget kæmpe skridt i dette mesterskabsspil og lagt flere niveauer på sit spil.

Suzuki er allerede for god til superligaen, og det store spørgsmål er ikke om han smadrer Brøndby transferrekord for spillersalg, men med hvor meget han smadrer den.
100 mill er en pris CV har meldt ud, og det er også mindsteprisen for ham.

Om der så er klubber der byder det for ham, det må vi vente og se, dog tvivler jeg stærkt på at CV siger nej til et salg, såfremt der måtte lande et sådan bud på bordet.

Salgspris: 100+mill

Mathias Kvistgaarden: 22 år
8 mål - 8 assists
Vurderet til 5 mill euro på transfermarkt.

Var det ikke for hans skade her i foråret, havde han med sikkerhed været endnu mere varm på transfermarkedet, og celtic har tidligere været ude efter ham.

Nu forlyder det i skotske medier at den handel er kølet gevaldigt, dog har han vist sig godt frem i denne sæson, så spørgsmålet er om der er klubber som byder sig til eller om de afventer og ser, hvordan han klarer sig i efteråret.

Jeg tror ikke på et salg af ham denne sommer, hvilket udelukkende skyldes hans skade og at han lige er kommet tilbage.

Salgspris: 50+ mill

Jeg håber vi kan beholde dem alle tre, dog tror jeg der lander flere bud på CV´s bord denne sommer, og så er spørgsmålet jo blot om de bud er store nok.

Patte

21.05.2024, 12:28

@ Mr. Jinx


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Vallys, Kvistgaarden, og Suzuki

Jeg tror du rammer rimelig rigtigt.

Alder, kontraktlængde, niveau, marked og vores økonomi i betragtning, så skal Suzuki simpelthen være vores første 100 mio salg, hvis han skal afsted denne sommer.

Vallys ryger nok ikke til Tottenham og lignende, dertil er han for gammel. Men en spiller der kontinuerligt leverer mål og assists på alle mulige måder, kan være guld værd for en klub i en stor liga, der skal slås i midten/bunden for ikke at blive involveret i nedryknings kampen. Alternativt på et sub-top hold i ligaerne lige under.

Kvistgaarden... uden skaden havde jeg spået at han røg afsted, og Suzuki tog over i næste sæson. Nu er jeg mindre sikker.

Men vi skal ikke glemme at hviiiiis alt klapper på Søndag, så står den på CL kvalifikation. Så jeg håber at CV har cojones store nok til at forstærke holdet, og vente med salg af profiler indtil vi ved hvad vi skal spille til efteråret. Ikke som i 2021 hvor vi, som jeg husker det, solgte profilerne relativt tidligt og fik forstkærkninger sent, hvilket selvfølgelig påvirkede os i Europa.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 573 brugere logget ind(1 registrerede, 572 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^