SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Mr. Jinx

26.05.2024, 19:01
 
Synes godt om (5)
Synes ikke om (2)

UNDSKYLD !!! (SydSiden Online)

Den tager jeg på min kappe :(

h.n.nielsen

26.05.2024, 19:02

@ Mr. Jinx


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

UNDSKYLD !!!

» Den tager jeg op min kappe :(

Det er ok Jinx, vi er alle skuffet.

Pinlig indsats i dag desværre.

muktharsfrikøbsklausul

26.05.2024, 20:54

@ Mr. Jinx


Synes godt om (0)
Synes ikke om (3)

UNDSKYLD !!!

Hvornår starter 2. halvleg? Jeg håber vi er klar til, at kampene varer 2x45

KasperW

26.05.2024, 22:11

@ Mr. Jinx


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

UNDSKYLD !!!

» Den tager jeg på min kappe :(

Du var så lalleglad, alle sagde stop, men det ville du ikke høre på.

Mr. Jinx

27.05.2024, 00:37

@ Mr. Jinx


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

Aften folkens....

Normalt ville man starte med at skrive god aften... men det har været alt andet end en god aften :/

Jeg vil sku gerne sige at jeg troede 100% på det mesterskab, for jeg havde da ikke i min vildeste fantasi troet at vi ville smide det på hjemmebane i sidste runde, foran et pakket Brøndby Stadion og så i sådan kulisse.

Jeg er sku lidt i chok for at sige det lige ud, men jeg jinxede det nok også lidt mere end andre herinde, så den tager jeg på mine skuldre og ligger mig fladt ned.

Det er så let at spille bagklog efter sådan en kamp, og med min jammerlige trackrecord er jeg nok den sidste til at gøre mig klog på noget som helst lige nu.

Men... jeg må godt nok indrømme at jeg havde svært ved at se, hvorfor Jesper Sørensen havde valgt den startopstilling som han gjorde i dag.

Filip Bundgaard fra start, i en så vigtig kamp, den fatter jeg simpelthen minus af, og nu er det ikke for at hænge den unge mand ud. Men i en så vigtig kamp, skal man da ikke starte med en af de mest urutinerede spillere i front overfor er fysisk stærkt AGF hold.

Jeg havde startet med Ohi i front, uagtet at han ikke har ramt sit topniveau i noget tid, for jeg ville gå med rutinen i sådan en kamp og noget mere fysik.

Nu blev han så flået ud i pausen, hvilket var på sin plads, for han satte ikke en fod rigtigt i dag.

Ohi kom ind og vi blev med det samme mere farlige i front, dog uden det gav pote, men der kom bare noget mere fysik ind som vi havde brug for, samt der kom flere indlæg, som Ohi var mm fra at få udbytte af.

Nu jeg skriver tid til selvransagelse, så tænker jeg mest af alt på, om det virkeligt er den rette mand vi har på bænken?

Ja, vi slutter nr 2. hvilket for sæsonen er godkendt, da målet var top 3. Men jeg mener godt nok at Jesper Sørensen er den største årsag til at vi smed det her til slut.

Alle hold i top 3 har en eller to kampe, hvor de kan pege på at det var det afgørende moment der gjorde eller ikke gjorde at de vandt mesterskabet... men når man ser på Brøndby, så er det kampe, hvor vi havde 3 point og en sejr, at vi smed det.

Her tænker jeg især ude mod AGF og hjemme mod Silkeborg.... hvor vi smed sejre, som vi bare burde have kørt hjem, men grundet en alt for defensiv og tilbagelænet tilgang, smed vi de to kampe.

Og når man gør det igen og igen, så koster det sku i sidste ende.

Spillerne følger jo trænerens instrukser, så det er jo ikke tilfældigt at vi blev så forbandet passive i spillet i de kampe, og måden vi smed 1 gyldent point i Farum, skete pga. en fejl, hvor vi død og pine skal spille bolden ud bagfra med tiki taka light bold.

Jeg husker tydeligt at min far efter 10 min af den kamp sagde, at vi nok skulle smide et point, for den måde de spillede bolden ud på bagfra, ville koste point... og vupti, hvad skete der... vi smed point grundet måden vi spillede på.

Jesper Sørensen er en rigtig god træner, men han er og bliver desværre næppe en mestertræner, for med den naive tilgang og hans vanvidsind og udskiftninger har mere end noget andet kostet et mesterskab i denne sæson.

Hvorfor skulle Sebulonsen ud i dag, når han lige havde fundet sine ben og lavet et konge mål? Var det bare for at give Klaiber spilletid eller hvad?
For man tager da ikke den eneste spiller ud der indgyder energi og farlighed ud, frem for en der lige er kommet tilbage fra skade!!!

Havde det set anderledes ud, med sebu på banen, det ved jeg sku ikke, men det var godt nok dumt at tage ham ud i dag, netop som han fik sat gang i det hele igen.

Men Jesper Sørensen må jo have tænkt at vi kunne forsvare den hjem til sidst... det gik så heller ikke i dag.

Hvis Brøndby er lidt smarte, så fyrer de Jesper Sørensen i morgen og ansætter Menno van Dam med det samme, for jeg er sku bange for at han går hen og genrejser AaB ret hurtigt, da han er en rigtig dygtig træner.

Kongen13

27.05.2024, 05:45

@ Mr. Jinx


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

Jeg er dybt chokeret over at man ikke kan sætte sig bedre op til sådan en kamp. Vi var jo kørt helt ned de førse 15 minutter. Man skulle tro det var agf der spillede for at blive mester.
JS må ud når han ikke engang kan formå at sætte holdet op til sådan en kamp.på Hjemmebane.

---
Henrik Jensen: "Hvis alle spillerne spiller en god kamp, så spiller holdet også en god kamp."

Hvad skal vi med Superliga bold, når vi har kvinder og oldboys?

Hansen2610

Født og opvokset på Vestegnen.,
27.05.2024, 08:58

@ Mr. Jinx


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

UNDSKYLD !!!

» Den tager jeg på min kappe :(

Det skal du bestemt ikke, det skal cv, js og spillerne…

Der er intet i vejen med at være positiv og tro på det som fan.
Eneste anke jeg har, er at der er nogen som vitterlig tror på at dine positive forudsigelser var andet end dit personlige håb. Alt for mange på det her debatforum glemmer at der…taa daaaa et debatforum. Det handler ikke om at slikke røv mest muligt på klubben eller støtte uforbeholden op om alt og alle i klubben.

Den uforbeholdens støtte levere man self på stadion eller ved at tage trøjen på en dag som i dag.
Tak til alle medfans på stadion i går (og uden for), det var festligt og virkelig hårdt. Det krævede noget at se en af mine sønner (og mange andre) stå og græde imens han forsatte med at støtte efter kampen.

Nu må vi se frem ad, jeg håber det bedste, støtter fra sydsiden men vil forsætte med at være kritisk over for cv og js som jeg stadig ikke mener er de rette for klubben.

---
Boulahrouz mener selv, at han behøver mere tid til at vænne sig til forholdene på vestegnen. Bl.a. finder han det overraskende svært at se forskel på keglerne og spillerne til træning.

Lunkne

27.05.2024, 10:20

@ Mr. Jinx


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

Først og fremmest; du skal ikke undskylde. Jeg tror dog selv på jinx, selvom jeg godt ved, at det er irrationelt. Alligevel har nydt at følge dine forudsigelser, og du havde mig overbevist til sidst :)

Efter Silkeborg kampen, så jeg noget robusthed og topholdsmentalitet i holdet igen, men det var måske på en billig baggrund. Det siger jeg, fordi vi blev most af AGF de første 15-20 minutter af kampen. Det lignede satme ikke, at det var os, som havde et mesterskab i sigte. Det fik en gammel tanke til igen spire frem i mit hoved, som ellers har været begravet længe; var det presset fra tribunerne, som gjorde spillerne en bjørnetjeneste? Ville aldrig være sådan en kulisse foruden, og sådan skal det også være på en dag som i går, men jeg lugtede et kæmpe Dortmund-bollespark, allerede da Stoltheden er Kolossal kørte for 2. gang i træk 15-30 minutter før kampstart.

Der er delte meninger om Ohis indskiftning, kan jeg afsløre. Der er en anden her på siden, som ikke fattede en skid af den indskiftning, i modsætningen til dig, som nærmest synes den kom for sent. Der var også en meget højlydt herre udenfor stadion, der BESTEMT ikke var tilfreds med Ohi efter kampen. Personligt, havde jeg helst set Bundgaard blive på banen. Ohi var okay, da han kom ind, men jeg var ikke blæst bagover.

Jeg var mest skuffet over vores profiler i går. De bærende leverede ikke varen, som jeg så det. Vi havde brug for noget stjernestøv fra Vallys, Suzuki og Wass, men det udeblev for alvor. GF var også godt forberedte på os, så det er måske ligeså meget deres fortjeneste.

Og så hjælper personlige fejl naturligvis heller ikke.
Det sutter big time røv det her, og jeg måtte også knibe en tåre, da jeg kom hjem og landede i konens arme. Det er ikke så meget, at vi bliver 2’er. Det er hele optakten, samt at man rent faktisk troede på det her. Sidst men ikke mindst, så føles det også så FUCKING BRØNDBY agtigt.

Ang. trænersituationen, er Menno vel tabt allerede? Han bliver vel præsenteret i Aab inden så forfærdelig længe.

Mr. Jinx

27.05.2024, 10:55

@ Lunkne


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

Ja det lyder mere og mere til at AaB har landet en aftale med Menno van Dam.
Der er i hvertfald flere medier heroppe og fans som er sikre på at det bliver ham, og han er set ude foran stadion heroppe 2 gange i de sidste par uger.

I forhold til Ohi, så var min pointe blot at jeg havde foretrukket en mere rutineret spiller fra start end Bundgaard.

Ingen af de to spillede godt, så det var nok lidt hip som hap.

Hvad angår vores store spillere eller profiler, så var der ingen af dem som magtede opgaven i aftes, hvilket vores to mål vel viser ret tydeligt da de begge kommer fra forsvaret.

Vores største chancer rent offensivt... ja... jeg har sku svært ved at huske at vores offensive spillere var tæt på, med undtagelse af Bundgaard som burde have scoret på den ene han har... men det er så også en der bare skal scores på.

Mener Ohi havde en til slut, men det var mere tilfældigt spil at den landede for ham end gennemspillet.

Hverken Suzuki eller Vallys havde noget farligt, og den sidste store chance jeg mindes, var Rasmussens hovedstød i slutningen af kampen.

Overordnet set, så fungerede vores offensiv bare ikke og trods mange mål af Vallys og Suzuki i denne sæson, så savner jeg at vi har en rendyrket angriber type i truppen.

Ohi og Kvistgaarden er jo de to bedste angribere vi har... mens Vallys og Suzuki er mere off midt.

Jeg ved ikke hvor stor CV´s budget er til sommer, men hvis hans største fokus er på målmandsposten, så lugter det mere af en defensiv forstærkning end en ny angriber.

Skulle vi sælge Vallys, Kvistgaarden eller Suzuki, såfremt der landede et stort bud, så bliver der jo nok økonomi til en spiller i den ende af banen... men det lyder da ikke til at vi skal sætte næsen op efter det, med CV´s seneste udmelding.

Det jeg frygter sker til sommer er at CV´ sidder på pengene han har, og at vi går ind til næste sæson med den samme trup uden nævneværdige forstærkninger med undtagelse af en ny målmand, da Pentz næppe er at finde i Brøndby efter sæsonen.

Ydermere er jeg bange for at Schwartau sælges for en slik, da han ikke har fået chancen og at han ender i Nordsjælland eller AaB og brager igennem.
På diverse vandrør forlyder det jo at de begge har lagt en føler ud til hans agent, og at der har været dialog omkring et muligt skifte.

Et skifte væk vil være helt forståeligt for Schwartau, da han er i en alder hvor han skal spille for at udvikle sig... nej han har ikke braget igennem siden sit gennembrud, men en ung spiller som ham og det talent han viste, det vil være sur røv at se ham blomstre i en anden klub.

SkitzoAllan

27.05.2024, 11:04

@ Mr. Jinx


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

Schwartau kommer til at starte i de 3-4 første kampe, blot for at please alle og give ham en chance. Han griber den nok ikke, og er retur på bænken derefter

Mr. Jinx

27.05.2024, 11:16

@ SkitzoAllan


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

» Schwartau kommer til at starte i de 3-4 første kampe, blot for at please
» alle og give ham en chance. Han griber den nok ikke, og er retur på bænken
» derefter.


Jeg tror mere på at han er væk inden sæsonstart og at CV sælger ham til spot pris eller højst bydende.

Bud på en salgspris er 6-7 mill, blot for at få lidt for ham, da han er gratis at signe efter nytår.

I forhold til spilletid i de første 3-4 kampe, så kan jeg ikke se JS spille ham foran Bundgaard, Ohi, Kvistgaarden, Vallys eller Suzuki... så med mindre en af de 3 sidste er solgt, så får han ikke chancen.
Og så er der jo også en Nartey og Bischoff og Yeboah der måtte stå foran mere spilletid.

Troels

Melby,
27.05.2024, 11:31

@ Mr. Jinx


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

UNDSKYLD !!!

Nej det klarede spillerne og JS helt selv.
Dine gætterier er bare ligegyldige, ja jeg er stadig liidt negativ

1312

Hellerup,
27.05.2024, 14:53

@ Lunkne


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

Brøndby løber ikke de ekstra meter der skal til

Det gør og gjorde AGF

Sagt det før og siger det igen:

Spillerne er i piv ringe form. De kan ikke mose et hold ved at løbe dem ned

Den var aldrig gået under Zorniger

SkitzoAllan

27.05.2024, 14:55

@ Mr. Jinx


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

Mener ikke han er foran de andre, men at man gør det i et forsøg på at please og give en chance

Chester

Nørrebro,
27.05.2024, 22:41

@ Mr. Jinx


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

» Ja det lyder mere og mere til at AaB har landet en aftale med Menno van
» Dam.
» Der er i hvertfald flere medier heroppe og fans som er sikre på at det
» bliver ham, og han er set ude foran stadion heroppe 2 gange i de sidste par
» uger.

Det er helt væk.
Nu ved vi ikke, hvad der sker hen over sommeren, om Scott McLachlan eller andre som styrere marionetteatret har nogle planer, skal vi skifte ud er det helt på månen, endnu engang at hente en nybegynder udefra, når vi har en som kender organisationen. Har aab de version vi ikke længere har.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

1312

Hellerup,
28.05.2024, 00:51

@ Chester


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Tid til selvransagelse....Menno van Dam

» » Ja det lyder mere og mere til at AaB har landet en aftale med Menno van
» » Dam.
» » Der er i hvertfald flere medier heroppe og fans som er sikre på at det
» » bliver ham, og han er set ude foran stadion heroppe 2 gange i de sidste
» par
» » uger.
»
» Det er helt væk.
» Nu ved vi ikke, hvad der sker hen over sommeren, om Scott McLachlan eller
» andre som styrere marionetteatret har nogle planer, skal vi skifte ud er
» det helt på månen, endnu engang at hente en nybegynder udefra, når vi har
» en som kender organisationen. Har aab de version vi ikke længere har.

Dette tangerer jo det at forskellige lande lokker den rette arbejdskraft til for at kreere værdi

Hvis man ikke er en åben organisation der vil sine ansatte det bedste, så lokker man ikke de bedste til

En medarbejder der kan noget, skal kunne se den organisation han skifter til, kan gøre noget for ham i processen

Derfor er det naturligvis i det lange løb langt det bedste af lade en mand der ønsker sig væk at skifte

Dermed ser andre der kan noget ude i verden at ens arbejdsplads er et sted man udvikler sig og får nye muligheder ved

Det er endnu en facet af “moderne fodbold”. Man er ikke længere en lukket klub, hvor man fødes og dør

Så kan man lide det eller undlade, pointen er, vil man være en attraktiv organisation, så er dette rette vej

Moderne fodbold er en bastard og så må de gammeldags se om de har lyst til at være med

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 330 brugere logget ind(0 registrerede, 330 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^