SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

DeAngeloW

Roskilde,
27.05.2024, 10:36
 
Synes godt om (8)
Synes ikke om (2)

Dyster sommer i vente (SydSiden Online)

Indrømmet, hvis man er lidt sortseer i forvejen, så burde man nok lige suge luft ind inden man skriver. Jeg kan dog ikke lade være med at være bekymret for den sommer vi går i møde.

Et ikke urealistisk scenarie kunne være:

FCK og FCM begge kvaller til europæisk gruppespil - FCK er seedet hele vejen (de skal nok slå Randers) til gruppespil. FCM har tre skud i bøssen og skal bare ramme én gang, så er de med. Vi er derimod useedet og det synes langt væk med europæisk.

FCM og FCK kommer til at dominere køb/salg på transfermarked. Det er ikke utænkeligt at begge klubber kommer til at sælge spillere for 100-150 mil. Ligeså lidt utænkeligt er det, at de går ud og massivt køber ind, tænk spillere i 30-40 millioner klassen. Brøndby har for vane at sælge billigt, så Kvist og Vallys er nok væk for hvad der ligner 60-70 mil. Vi har ikke råd til ikke at sælge, grundet økonomien. Indkøb bliver nok igen lottokupponer til 5-10 mil. Kan vi være heldige igen? Pentz tvivler jeg på, uden udsigt til Europa. Vi kommer til at købe ind sent i vinduet igen, fordi det er det vi har råd til. FCM og FCK kommer til at stå snorlige og klar allerede i juli.

Ja, vi spillede med om guld i år, trods et mindre budget, men over tid vil det jo være undtagelsen frem for reglen. Denne sommer kommer det økonomiske gab formentlig til at vokse og det sportslige desværre også. Vi skulle have været med nu, inden toget kører... Vi missede desværre afgangen.

Jakobyouknow

27.05.2024, 10:41

@ DeAngeloW


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Dyster sommer i vente

I dag er en hård dag og sommeren bliver nok ikke bedre..
Vi rammer Conference league kvallen og skal vinde 3 runder i alt, de 2 sidste som useeeded, man kan f.eks møde chelsea i den sidste runde..

Nå men jeg håber egentligt vi casher ind på enten Suzuki eller Vallys og kører de unge i spil til start 11 fra den nye sæson, her tænker jeg på Bundgaard og Schwartau.
Schwartau viser så lovende takter på u19 at man er nødt til at prøve at give ham flere chancer, ellers render han sikkert til fck eller fcn/fcm på en fri..

Pentz, synes ikke man bør købe ham når han nok koster 20 mil eller højere.
Så hellere satse på egen avl eller købe en billigere keeper.
De penge bør kunne sættes på vigtigere pladser, f.eks en midtbanespiller eller angriber.
Jeg tænker umiddelbart at budgettet for sommeren er blevet mindre efter nederlaget i går.
Hvorfor jeg synes at Pentz måske ikke bør være 1 prioritet nu.
Der skulle gå meget galt hvis man ikke havner i gruppespil som superligavinder.
Men som 2'er ser det meget svært ud.

Cappa

27.05.2024, 10:49

@ DeAngeloW


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Dyster sommer i vente

Det bliver en afgørende sommer. Bliver spændende om vi bygger videre på dette hold, som CV flere gange har nævnt så har vi råd til at holde på vores bedste spillere. Derudover skal der stadig noget kvalitet ind til bredden. I 2021 solgte vi ud og det kostede os på i ligaen og Europa, lad os se om vi endnu engang laver samme fejl, for så tror jeg toget med fcm og fck er kørt og bliver umuligt at hente.

Også må vi se i hvilken forfatning holdet kommer tilbage efter sommerferien, man frygter desværre lidt at skuffelsen kommer til at sidde i dem. Håber kampen i går er en kæmpe motivationsfaktor for alt og alle omkring holdet.

Paden

E-mail

27.05.2024, 11:51

@ Cappa


Synes godt om (0)
Synes ikke om (3)

Dyster sommer i vente

Salg:

Heggheim
Tshiembe
Lauritsen
Greve
Yeboah

Uundgåelige salg

Vallys
Kvistgaarden
Suzuki

I overskud:

Mensah
Cappis
Che
Kvist
Björk

Usikre:

Ohi
Ægidius


Håber, at man benytter sig af egne talenter og samtidig indkøber rutinerede kræfter.

SkitzoAllan

27.05.2024, 12:27

@ Paden


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Dyster sommer i vente

Tror ikke vi sælger Suzuki, Vallys og Kvistgaarden i samme transferperiode, nok kun en af de tre. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvem af dem jeg helst ser solgt.

Lauritsen har været dyr, både i transfer, på løn og på banen. Han passer ikke ind i vores spillestil, så et salg af ham vil give god mening på mange måder. Men hvem gider dog købe ham…

1312

Hellerup,
27.05.2024, 14:28

@ DeAngeloW


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Dyster sommer i vente

Eftersom bif er useedet, så er det under alle omstændigheder bedst at starte lavest muligt, for netop at optjene seednings point til senere

Den opbygning tager nemt 5 år

Så man skal tænke langsigtet

Conference er derfor det bedste sted at være og ikke CL

BIF2200

E-mail

27.05.2024, 14:57

@ Paden


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Dyster sommer i vente

» Salg:
»
» Heggheim
» Tshiembe
» Lauritsen
» Greve
» Yeboah
»
» Uundgåelige salg
»
» Vallys
» Kvistgaarden
» Suzuki
»
» I overskud:
»
» Mensah
» Cappis
» Che
» Kvist
» Björk
»
» Usikre:
»
» Ohi
» Ægidius
»
»
» Håber, at man benytter sig af egne talenter og samtidig indkøber rutinerede
» kræfter.


tænker også at vi bør kigge på Wass ved godt han er Brøndbydreng og alt det der men han har også været maget svingene i sine præstationer og han har heller ikke lige alderen masser så jeg tænker at enten skal han have en rolle som mere bænk spiller eller skal han videre

SkitzoAllan

27.05.2024, 20:17

@ BIF2200


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Dyster sommer i vente

Er enig i, at det er skidt at han kun holder 70 minutter pr kamp. Men han har hos mange været blandt de bedste spillere i år, så tænker ikke han skal bænkes

Chester

Nørrebro,
27.05.2024, 22:29

@ SkitzoAllan


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Dyster sommer i vente

» Er enig i, at det er skidt at han kun holder 70 minutter pr kamp. Men han
» har hos mange været blandt de bedste spillere i år, så tænker ikke han skal
» bænkes

Det bliver en hæmsko, hvis træneren i hele sin opsætning skal indtænke, at Wass skal udskiftes uanset hvordan kampforløbet og resultatet er.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

Mr. Jinx

28.05.2024, 10:31

@ DeAngeloW


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Fornyelse af truppen

Gal et par nedturs dage det har været.... og det kommer til at gøre ondt meget meget længe efter sådan en eklatant nedtur i søndags.

Med det sagt, så nytter det ikke så meget at se bagud og tænke på hva nu hvis.

Sæsonen har som helhed været godkendt, for isoleret set er det vel over forventning af vi slutter som nr 2. Især når man tænker på, hvilken trup vi startede sæsonen op med, samt det faktum at 2 andre klubber har et markant større budget end Brøndby.

Men at kalde sæsonen for godkendt, når man kan vinde mesterskabet hjemme i sidste runde, det vil jeg på ingen måde kalde den.

Nu lærte vi så på den extremt hårde måde, at vores hold bare ikke er godt nok og ikke har hvad der skal til, når tingene skal afgøres i de betydende kampe.

Nederlag hjemme til AGF og FCK, samt et nederlag i Herning til FCM... alle nederlag, hvor holdet virkede usikker og de personlige fejl væltede ud af skabet.

Vil man være mester, så skal man simpelthen være bedre i disse kampe og som minimum udvise en vindermentalitet og kæmpe 100% for det.

Jeg så desværre et rystende usikkert Brøndby hold i størstedelen af disse betydende kampe, hvilket for mig, vidner om at vi mangler nogle ledertyper på holdet som i disse kampe kan skyde brystet frem og træde i karakter.

Vi mangler simpelthen nogle af disse typer, for vi har alt for mange spillere der er gode teknisk, men som vitterligt ikke er gode i modgang og under det største pres.

Nu ved jeg godt at Rasmus Lauritsen scorede mod AGF, og også at han lavede et selvmål som desværre sker... men jeg er simpelthen aldrig rolig når han er på banen.

Daniel Wass er en fantastisk dejlig person og passioneret omkring Brøndby, men hold op han minder mere og mere og William kaffekrus Kvist i sin omgang med bolden, hvilket i den grad kommer til udtryk når vi er foran i kampe.

Jeg stoppede med at tælle bagudrettede afleveringer fra ham i kampe vi var foran for længe siden, men hvis planen er at jagte en sejr, så er han godt nok ikke den rette mand til den midtbane.

Både i kampen mod FCN i Farum og ude mod FCM, var han primus motor i vores pointtab, da han ved flere lejligheder spillede bolden bagud, istedet for at spille den frem i banen.

Jeg forstår simpelthen ikke at vi skal spille bolden så meget rundt i egen forsvarszone så meget når vi i flere kampe er foran!!!

Alle ved sku da at jo mere bolden befinder sig i dette område, så er chancen eller risikoen for at modstanderne bliver farlige, bare større.

Nu endte det så med et gratis FCM hjørnespark og et mål direkte derfra, bare fordi vi død og pine skulle spille bolden rundt og ud bagfra, selvom der var 4 fcm spillere tæt på vores felt.

Jeg elsker wass... men vi trænger sku til en opgradering på den centrale midtbane og gerne en der kan spille den frem i banen.

Hvad angår offensiven og angrebet, så har vi nærmest intet at byde på ud over Ohi som boksspiller med fysik, og alle har vel set at han er ovre sine bedste dage i Brøndby.

Så der er plads til forbedringer og fornyelse flere steder, hvilket jeg håber CV adresserer til sommer.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 313 brugere logget ind(0 registrerede, 313 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^