SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Dagens kamp (SydSiden Online)

skrevet af Andreas Ilkjær, , 12.09.2004, 19:37

Først en ros til de medrejsende fans, det var sgu en nydelse at høre, selv på TV. Den nye "hymne" kommer også til at lyde bedre og bedre, og den skal nok blive ligeså stor som i de klubber der er hentet inspiration til den i.

Hvor er det så dejligt at se vores spillere idag. Både skoubo og Elmander virkede resolutte og i flere situationer er vi direkte uheldige med ikke at score. Generelt synes jeg alle bestod, nogen naturligvis mere end andre, men absolut godkendt inden en af årets to vigtigste dage, på næste søndag i parken. Primært var jeg dog glad for at se både skoubo og Elmander vise takter om forbedring i vores trængte angreb.

Til sidst lige en kommentar til kommentatorerne... Hvor er jeg dog træt af at "oldingen" stadig får lov at kommentere...han må da være dement elelr et elelr andet. Der skal ikke mere end en enkelt halv chance til Aab før Aab straks var godt med inde i kampen. Og hvorfor er de så bange for at kalde en skovl for en skovl, når det mål nu tydeligvis var "hans" Ikke at jeg ligefrem skummede af raseri over det (han har sgu reddet os mange gange, også idag), men det er bare for altterligt bagefter kampen at høre dem kalde Augustinussen's mål for lige så godt som Skoubo's. Det kunne sgu da selv en dværg ha' headet ind...

Nå, men lyse miner inden næste søndag, nu basker vi dem fanme!

Det kommer hjem

Synes godt om (0) Synes ikke om (0)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578414 indlæg i 27614 tråde, 12724 registrerede brugere, 367 brugere logget ind(3 registrerede, 364 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^