SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Lidt småting fra igår + tifo (SydSiden Online)

skrevet af Marcus E-mail, Ørestad, , 13.09.2004, 17:30

Hej alle.

Ja, skal man være tilfreds eller utilfreds efter igår? Synes nu Laudrup rammer okaj med sin mening som hed "tilfreds med spillet men ikke resultatet". Til gengæld synes jeg at vi supportere kan glæde os meget over vores afslutning af kampen, som jeg så som værende meget positiv med henblik på kampen mod fck. Flydende pasnings- og fremfor alt PRESspil i lange perioder. Længe siden vi har set det i så lang tid af gangen faktisk.. Selvfølgelig ærgeligt at vi ikke scorer flere gange, men hey.. Nu scorer vores angriber for en gangs skyld, så hvad skal det ikke ende med..? ;-)

Ankergren, tja bevares han ser ikke godt ud ved deres 1-1 mål, men for gud ved hvilken gang har han det jo altså med at hive feberredninger frem når det kræves på andre tidspunkter i kampen. Den han har mod Martin Ericsson f.eks., er jo verdensklasse, egt. utroligt at Onsides kommentatorer ikke belønnede den med et eneste rosende ord. Anker skal nok pille glansen (hvad for en glans?) af Zumo og Santos på søndag, ingen tvivl om det..
Til gengæld synes jeg dommeren så lidt halvskidt ud i mange situationer igår. Var det Elmander eller Skoubo der to gange inden for kort tid blev savet over bagfra uden så meget som en reprimande fra manden i sort/turkist? Det er ikke godt nok efter min mening..

Så til sidst vil jeg lige høre om der er storstilede planer om, for gud ved hvilken gang, igen at pille fck's "fans" ned fra tribunerne i Arken på søndag med endnu en (eller flere) overdådige tifoer fra Danmarks ubetingede bedste fans og tifogruppe? Er der jo nok men ku være der er nogen der har info allerede? Synes ikke lige jeg kunne se noget på Brøndby Tifos side omkring hjælp til tifo el.lign..
Ellers synes jeg den ene af tifoerne fra senest vi var derinde, med det store Dannebrog og så flagene der kommer til syne lige når det tages ned, var genial..! Der var også meget stille på Nederen C da det skete.. Tror nok de kiggede overmagten ind i øjnene lige dér.. :-)

Anyways, gejsten er i top både på lægterne og i truppen sikkert, og vi glæder os alle til en sejr på søndag..!

Forza BIF!

MBGH Marcus

---
Med blå-gul hilsen,

Marcus

BRØNDBY I.F. - Forever, the pride of Denmark

Bertelsen (13:06): Who am I kidding? Marcus laver aldrig fejl!

Synes godt om (0) Synes ikke om (0)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 418 brugere logget ind(2 registrerede, 416 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^