SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Virker høje lønninger ikke??? (Off topic)

skrevet af 1312, Hellerup, , 20.11.2021, 22:17

Når din arbejdsgiver ikke vil give dig nogle få tusinde kroner mere månedligt, så er det ikke fordi de 2.000 x 12 måneder rykker hele budgettet fra hinanden og ødelægger økonomien.

Nej det er fordi han risikerer hen af årene ikke at kunne komme af med dig. Fordi når du får en hyre over markedsniveau, så har du ingen interesse i at søge videre og vil med længere og længere opsigelsesfrist få en større interesse i at blive afskediget.

Vi har selv set Erceg nærmest være usælgelig og uden interesse i at komme videre da hans løn ikke kunne opnås andre steder.

Så spørgsmålet er om man kan aflønne for godt? Fck får ikke fuld valuta ud af deres ca. 170 mill i spiller budget. Godt dobbelt op ift Fcm.

En fck spiller kan ikke “synke” dybere indenfor landets grænser. Dvs argumentet for at spiller op til sit bedste hver gang faktisk ikke gælder en potentiel indenlandsk transfer, men kun gælder en udenlandsk.

Så er spilleren fx Paycheck, hvad er så motivationen? Han kommer ikke videre, og hvis han gør, så er det på lejemål med samme løn. Han vil næppe kunne vise sig frem til træning og komme på, så stille og roligt glider motivationen nedad.

Nu er der indenfor fodbold en relativ stærk korrelation imellem budget og placeringer. Men jeg er spændt på om det gælder for klubber der ligger voldsomt over budgettet for nr 2 i landet. Bayern gør nok.

Men var vi selv i 10 år en del af en model der egenligt ikke gav mere for pengene?

Mon ikke man skal være virkelig skarp med hvordan løn bruges som motivationsfaktor ???

Synes godt om (0) Synes ikke om (15)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 333 brugere logget ind(0 registrerede, 333 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^