SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Indsamling af xxx millioner kroner (SydSiden Online)

skrevet af 1312, Hellerup, , 06.02.2024, 18:54

Omkring initiativet til indsamlingen af penge til at købe klubben, så kunne jeg godt tænke mig at høre til hvordan stemningen er for hvordan ledelsen af en sådan klub skulle køre??

Altså for mig at se, så er der en risiko for det er de højest råbende der i bedste Formand Mao’s kulturrevolution kommer brasende ind, fyrer ledelsen, for nu skal vi sgu spille Manager spil.

Og 2 år senere er lortet kørt i brættet.

Jeg ville være alvorlig nervøs for det ville udvikle sig til et galehus, hvis pøblen raserer klubben uden en gennemtænkt plan for administration

For at forhindre det og for overhovedet at få skyggen af opbakning, så skal man måske udarbejde en plan for hvordan en bestyrelse vælges.

Evt a la Bayern, hvor der er en kæmpe kreds af medlemmer der går til valg og fraktionerne i klubbens medlemskab er den der udkæmper en valgkamp.

Kunne man forestille sig et “to kammer” system. Et valg til et “Folketing”, hvor stemmerne fordeles efter antal aktier?

Og et “senat/landsting”, som er et slags styringsråd, der rådgiver bestyrelsen, hvor hver medlem uanset antal aktier har 1 stemme.

Dermed undgår man både flertalsdiktatur og de enkelte fraktioner får fuld ret til at hærge de andres holdning og der lægges mere op til samarbejde og konsensus

Initiativet er da modig nok, men indsamling af penge i rationel forstand er temmelig umulig.

Synes godt om (6) Synes ikke om (0)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 350 brugere logget ind(4 registrerede, 346 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^