SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Brøndby og kampen om medaljer 2024 (SydSiden Online)

skrevet af Mr. Jinx, , 13.02.2024, 12:50

Hej Folkens

Så venter forårssæsonen lige om hjørnet og vi starter ud med en kamp mod ligaens nr. 1 i fcm.

Stillingen i top 4 er pt således:
Nr 1: FCM - 36 point
Nr.2: BIF - 34 point
Nr.3: fck - 33 point
Nr.4: AGF - 28 point

En sejr vil sende os på førstepladsen, mens et nederlag sender fcm 5 point foran os, så det er en yderst vigtig kamp vi starter ud med.

Optimisten i mig siger at vi kommer til at spille med om mesterskabet i denne sæson, så fremt vi undgår skader og holder niveauet fra efterårssæsonen.

Men realisten i mig, siger at vi nok ender lidt efter fck og fcm og må tage til takke med bronzen :/
Hvorfor så kun bronze... jo... vi er alt for afhængige af at Vallys brænder banen af og scorer de fleste af vores mål, for hverken Ohi eller Kvistgaarden har for alvor bombet mål ind i angrebet, og skal vi vinde mesterskabet, så skal min en af de to score mere end 5 mål her i foråret og dermed være en afgørende faktor, mens Vallys holder niveau.

Ohi har desværre ikke rigtig vist noget i efteråret og selvom han har været en smule skadet, så er der ikke meget der har indikeret at han igen bliver en topscorer der laver 5+ mål.

I forhold til Kvistgaarden, så har han endnu til gode at lave mere end 5 mål i en halvsæson, så det er nu han virkelig skal vise, hvorfor et stort salg kan retfærdiggøres til sommer. Og det kræver at han ender på plus 10 mål for sæsonen i min optik.

Tror jeg på et mesterskab til Brøndby i denne sæson... ja, det gør jeg da, dog skal rigtig meget lykkedes for at det sker og alt skal gå op i en højere enhed.
Så realisten i mig, siger at det nok kun bliver en 2. eller 3. plads.

Overordnet ser jeg desværre FCM og FCK have de bedste chancer for at vinde mesterskabet, hvilket i høj grad skyldes deres bredere trupper som værende den afgørende faktor.

Det var mit besyv... så hvordan ser i på det?

Mvh
Mr. jinx

Synes godt om (4) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 388 brugere logget ind(3 registrerede, 385 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^