SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Brøndby IF 23/24 vs. 17/18 (SydSiden Online)

skrevet af Mr. Jinx, , 02.04.2024, 12:45

Hej folkens

Fantastisk sejr i kattebakken og hvilken indledning på mesterskabsspillet, hvor FCM tilmed smed point, så vi nu fører ligaen og af mange anses som favorit til mesterskabet.

Ja, det er forbudt at tale om mesterskabs drømme, især når man hedder Mr. jinx

Men jeg tillader mig sku for første gang i denne sæson at drømme stort og om guld, for når vi kan spille dårligt og vinde i parken, så kan vi også blive mester.

Nu er overskriften 23/24 vs. 17/18 og jeg er klar over at det endte i en kæmpe fiasko efter så vild en sæson som det hold havde.

Vi havde det hele i egne hænder, men bukkede under for presset i Horsens grundet personlige fejl og smed det endegyldigt hjemme mod FCM i et smædeligt nederlag :/

Tilbage i 17/18 var vi langt hen i sæsonen det hold der præsterede bedst og havde den bedste statistik mod top 6 holdene.
Vi havde det bedste forsvar og næstbedste angreb og alt kørte som smurt, dog manglede vi rutinen og koldblodigheden til sidst i sæsonen.

I denne sæson 23/24 har vi igen det bedste forsvar og er det næstmest scorende hold.
Forskellen er som jeg ser det nu at vi har en mere rutineret trup, da spillere som Klaiber, Rasmussen, Vallys, Wass og Radosevic alle er spillere der ved hvad det kræver at holde hovedet koldt.

Vanlerberghe ligner i den grad også en forstærkning, og en spiller der kan være med til at gøre en forskel.

Og ser man tilbage på 17/18 sæsonen, så var det en spiller ved navn Bubacar Sanneh som endegyldigt sendte guldet til FC Midtjylland, som de forstærkede sig med i vinterpausen.

Nu ved jeg godt at meget kan ske endnu, og at vi kan snuble, dog kan tabet af Olson for FC Midtjylland (Rigtig god bedring til ham) vise sig at have enorm betydning, for de har ikke været det samme hold siden han blev syg.
Deres offensiv halter gevaldigt og spillet flyder ikke på samme måde for dem, som da han var med, og det ser ud til at de skal krige den hjem kamp efter kamp.

Pt. er vi 2 point foran FCM, 5 point foran FCK og har en bedre målscore end begge de to nærmeste konkurrenter.

Ud af de 12 mulige point som vi kan hente i de 4 indbyrdes opgør mellem top 3, har vi hentet 3 point, og vi har en vild stime på 14 kampe i streg uden nederlag.

Jeg tror ikke vi går igennem mesterskabsspillet uden at tabe en enkelt kamp, og fred være med det, men jeg tror bestemt heller ikke på at hverken fcm eller fck går ubesejret igennem deres næste 9 kampe, for de kommer til at smide flere point.

Nu skal man ikke spå, men skal jeg komme med et bud på vores resterende 9 kampe, så ser jeg på det således.

Brøndby - Silkeborg - sejr
AGF - Brøndby - X
Brøndby - FCM - sejr
FCN - Brøndby - X
FCM - Brøndby - Nederlag
Brøndby - FCK - X
Brøndby - FCN - Sejr
Silkeborg - Brøndby - Sejr
Brøndby - AGF - Sejr

Det giver 18 point, hvilket giver os 78 point samlet

Jeg tror simpelthen ikke på at FCM henter 21 point ud af de resterende 27 mulige, og de skal jo hente en målscorer på minus 6 mål på os, så vi er jo reelt 3 point foran dem.

FCK er 5 point efter os, så de skal hente min 21-22 point i de sidste 9 kampe, såfremt de vinder derbyet mod os.

Ja ja, det er ren spekulation det hele... men come on.... det lugter sku da lidt af GULD ;)

byd endelig ind med jeres kommentarer og hold nu tonen pæn ;)

Synes godt om (4) Synes ikke om (3)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 420 brugere logget ind(2 registrerede, 418 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^