SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Full Blown JINX edition 2.0 - Vi vinder Mesterskabet (SydSiden Online)

skrevet af Mr. Jinx, , 17.05.2024, 09:08

Good Morning ;)

Hold nu op det er spændende og mere tæt end vi nok alle kunne have forestillet os.

Med 2 kampe tilbage, ligger vi nr.2 og kan IKKE selv afgøre det, dog må jeg sku indrømme at det ser meget lovende ud for et mesterskab til Brøndby.

Nej det bliver ikke let at tage til Silkeborg og vinde den udekamp på kunstgræsset og tage 3 point, og det bliver en yderst nervepirrende kamp hjemme mod AGF i sidste runde, hvor alt er på spil.

Men vi står sku da med fantastiske kort på hånden til at blive mestre.

Jeg har hele tiden holdt fast i min tro på et mesterskab, og kom med følgende forudsigelse inden de sidste 6 kampe.

Mit bud på de sidste runder er at vi vinder 3 kampe, taber 1 og spiller 2 uafgjorte.

[i]Samt at FCK og FCM sætter point til:

Hvad med FCK : De skal hente 17 point for at ende på 66 og 18 point for at ende på 67, hvilket betyder at de skal vinde de sidste 6 kampe, og det gør de ikke.

Og ja, jeg er bange for at den kamp vi taber er hjemmekampen til FCK :(
Mens vi vinder hjemme over FCN, AGF og ude mod Silkeborg, og spiller uafgjort i farum og ude mod FCM.


Bortset fra et par vanvittige forsvars koks og boldtab og dumme beslutninger fra først Klaiber, så Pentz, wass og Tshiembe som forærede FCM et hjørnespark, som ledte til fcm sejr, så er det gået som jeg forventede.

Nu venter så den sidste brik i mit puslespil, hvilket er at FCM skal sætte point til i Farum, for at vi igen selv kan afgøre det.
Og det tror jeg 100% kommer til at ske, for FCN har stadig alt at spille for, da de vil gøre alt for at komme i europa i næste sæson.

Presset i den kamp er 100% på FCM, da de SKAL vinde for at blive mestre. Og med Cho og Dallsgaard i karantæne, mangler de to store profiler, som i aftes var afgørende for at de vandt mod FCK.

Uden Cho´s genpress i afgørende situationer, hvor han brød et par farlige fck angreb og clearede bolde i feltet som angriber, havde fck meget vel fået min 1 point i den kamp. Og Dallsgaard afgørende indgreb og energi, var i den grad også med til at sætte en stopper for fck.
Så at de to ikke er med i Farum, kan få enorm betydning for FCM.

Uagtet hvordan FCM klarer den i Farum, så skal vi vinde ude i silkeborg, hvilket jeg er 100% sikker på at vi gør, for ser man på silkeborgs sidste kamp mod agf, så er de som forudset begyndt at spille med deres unge talenter som Oskar Boesen og Frederik Rieper og Asbjørn Bøndergaard, som lige her til sidst får lov til at smage superliga bold.

Det er derfor ikke et silkeborg hold der kommer til at stille med deres absolut stærkeste opstilling, som tidligere i sæsonen, og det er simpelthen noget som vi skal udnytte, hvilket jeg også tror vi gør.

Let bliver det bestemt ikke, og ja, vi er afhængig af at FCM smider point i farum samt at vi selv gør rent bord.

Min tro på GULD og et mesterskab er der ikke rokket en tødel ved, og som skrevet tidligere, så bliver vi mestre ;)

FORZA BRØNDBY

ps.
skyd gerne til måls på mig ;) hvis du / i mener jeg er helt tabt bag en vogn ;) og det jeg skriver ikke har gang på jord ;)

Synes godt om (13) Synes ikke om (4)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578377 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 428 brugere logget ind(0 registrerede, 428 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^