SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Mr. Jinx

22.04.2024, 01:01
 


Synes godt om (13)
Synes ikke om (5)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet (SydSiden Online)

Good Evening eller Morgen til jer alle ;)

Hold nu kæft en lækker sejr over Fc Muuuh i går på 2-1.

3 lækre point at sætte ind på kontoen, så vi nu er 4 point foran FCM.

Hallo, kan du ikke læse? Vi er altså kun 3 point foran FCM

No shit sherlock... Men så må jeg jo hellere lige forklare, hvorfor vi nu er 4 point foran FCM.

Superligaen afgøres i tilfælde af pointlighed af målscoren, og der er vi pt 7 mål bedre end FCM, hvilket er lige så godt som 1 point.

Anyways, det betyder jo reelt at vi kan "tillade" os et nederlag i de resterende 6 kampe, hvilket jeg også tror vi løber ind i, uden at det koster det helt store. MED MINDRE vi får en ordentlig røvfuld eller at FCM går mål amok i en af de sidste kampe, hvilket jeg tvivler på at de gør, for de har ikke haft en stor sejr mod et eneste af top 6 holdene i denne sæson, så det sker ikke.
MEGA JINX ;)

Nå men i de sidste 6 kampe har vi
FCM ude
Silkeborg ude
FCN ude
FCN hjemme
FCK hjemme
AGF hjemme

Mit bud på de sidste runder er at vi vinder 3 kampe, taber 1 og spiller 2 uafgjorte.

Og ja, jeg er bange for at den kamp vi taber er hjemmekampen til FCK :(
Mens vi vinder hjemme over FCN, AGF og ude mod Silkeborg, og spiller uafgjort i farum og ude mod FCM.

Det giver 11 point ud af 18 mulige, hvilket vil give en total på 66 point.

Jamen hva så med FCM?

Ja, de skal så hente 14 point for at komme op på siden af os, og 15 point for at komme op på 67 point.
Det tør jeg allerede nu godt sige at de ikke gør, for de vinder ikke 5 ud af de sidste 6 kampe.

Jamen hva så med FCK?

De skal hente 17 point for at ende på 66 og 18 point for at ende på 67, hvilket betyder at de skal vinde de sidste 6 kampe, og det gør de ikke.

Jeg er 99% sikker på at intet top 3-4 hold vinder resten af deres kampe, og på at Brøndby IF som min vinder 3 kampe mere, for vi er det mest stabile hold i hele ligaen, uagtet hvad enkelt personer siger om vores stabilitet.

Men det bliver tæt og tættere end vi lige håber.

Men jeg siger det nu.... VI VINDER GULD

Theis

E-mail

Aalborg,
22.04.2024, 10:59

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Hej Jinx

Jeg er for så vidt ikke uenig med dig - vi har meget pæne muligheder for at vinde guldet. Og vi kan i teorien stå uden medaljer og europæisk fodbold, når sæsonen er slut.

Der er ingen tvivl om at det bliver tæt. Vi er så tæt på afslutningen, at det begynder at give mening at kigge på de enkelte kampe og den samlede pointsum.
At vi gører med 3p til FCM og 6p til FCK er enormt vigtigt - og at vores målscore er bedre end de 2 andre, kan også blive meget vigtigt.

Sådan bliver vi mestre

Det er meget simpelt. Hvis vi vinder de 6 resterende kampe, så er den hjemme.
5 sejre vil også give guld med 99,9% sandsynlighed, da det kræver at FCM vinder alle deres kampe og hente 7 mål på os i processen.
4 sejre kan også give guld, hvis det vel at mærke er med sejre over FCK hjemme og FCM ude. I så fald kan kun FCM nå at komme á point med os og så er vi tilbage ved at målscoren er til vores fordel.

Vores sidste 6 kampe
Vi er ikke bedre end at vi kan tabe til alle hold. Vores form har ikke set god ud de sidste 3 kampe og vores manglende bredde er begyndt at koste. Ok, vi fik 3 point i går og det var ikke ufortjent, men vi kunne sagtens have mistet point. Det lagt sammen med indsatserne mod Silkeborg og AGF gør, at vi ikke kan tage noget for givet.
Men her er mit bud på de sidste kampe:

FCN-BIF: 3 point. Svær kamp, som kan gå alle veje. Men vi har det som regel godt mod offensive hold.
FCM-BIF: 1 point. Det samme som ovenfor. Vi har det godt mod FCM pt, men jeg tror de lærte noget af kampe i går. Nøgledyst i fht. mesterskabet.
BIF-FCK: 1 point. En kamp, som ingen kan tåle at tabe, men begge har brug for at vinde. Vi kan formentligt leve med 1 point og hvis FCK har fået 2 sejre i kampene op til, så kan de også leve med det.
BIF-FCN: 3 point. Spillemæssigt kan det blive jævnbyrdigt, men trykket fra fans skal gøre forskellen.
SIF-BIF: 3 point. Vi har alt at spille for og SIF kan gå tidligt på sommerferie. Uanset om de har vundet pokalfinalen eller ej, så er der ikke mere at spille for. Der skal være forskel på de to hold.
BIF-AGF: 3 point. Forhåbentligt er mesterskabet afgjort til vores fordel inden, men det tror jeg ikke. En kamp med nerver på og hvor jeg tror AGF vil gøre alt for at ødelægge det for os. Jeg tror faktisk vores chance for at vinde er større, hvis vi er nummer 2 end hvis vi skal "forsvare" en førsteplads. Men man burde kunne vinde hjemme over AGF med alt på spil.

I så fald ender vi med 14 point yderligere, hvilket betyder, at FCM skal lave minimum 18 point. Og da vi har spillet uafgjort med dem, kan de kun lave 16 point.
Taber vi til FCK, får vi kun 13 point og FCM så kun nå os på målscoren, hvis de vinder alle øvrige kampe. FCK kan stadig ikke nå os.
Taber vi til FCM, så er det helt lige og vi skal håbe FCN kan drille dem og FCK.

Men... jeg tror på 4 sejre og 2 uafgjorte, selvom 11 point måske også kan være nok.

Føj, hvor bliver det nogle spændende uger.
Vh Theis

Patte

22.04.2024, 11:22

@ Theis
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Jeg er enig i at vi er favoritter. Og hvis vi havde været 3 point foran uden lige at have smidt point mod Vejle, Silkeborg og AGF, så havde jeg været endnu mere enig.

Men det er lidt en sort sky. Ubesejrede i 17 kampe lyder vildt, men 7 uagjorte hvoraf vi var foran i flere af dem, gør at min tro på vores stabilitet er lidt mindre end din.

Men når det så er sagt, har du jo ret. Jeg tror pt at kampene mod FCN og GF bliver mere afgørende end kampene mod FCK og FCM i de næste par uger.

Jeg er ved at skide i bukserne, og jeg elsker det.

Sceptic III

22.04.2024, 12:09

@ Patte
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

» Jeg er enig i at vi er favoritter. Og hvis vi havde været 3 point foran
» uden lige at have smidt point mod Vejle, Silkeborg og AGF, så havde jeg
» været endnu mere enig.
»
» Men det er lidt en sort sky. Ubesejrede i 17 kampe lyder vildt, men 7
» uagjorte hvoraf vi var foran i flere af dem, gør at min tro på vores
» stabilitet er lidt mindre end din.
»
» Men når det så er sagt, har du jo ret. Jeg tror pt at kampene mod FCN og GF
» bliver mere afgørende end kampene mod FCK og FCM i de næste par uger.
»
» Jeg er ved at skide i bukserne, og jeg elsker det.

Vildt hvis vi kan gå igennem mesterskabsspillet uden nederlag, den tror jeg desværre ikke på - slet ikke når man ser på spillet de første 3 kampe, her er der scoret imod os i alle kampe og vores offensiv har ikke været super sprudlende (jo jo, momentvis - tak Suzuki og Kvistgaarden).

Det bliver så tæt så tæt og jeg synes desværre at vi pt ligner et hold med alt for meget gummiben, jeg håber at Agf og Silkeborg kan hjælpe os lidt i deres kampe mod de 3 x Fc (Fck, Fcm, Fcn)

Benjas

Vilfort Park,
23.04.2024, 09:33
(redigeret af Benjas
at 23.04.2024, 19:06)


@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (11)
Synes ikke om (3)

DEN ER HJEMME!

Ja, du læste rigtigt.

DEN ER HJEMME!

Vi kommer ikke til at tabe en eneste af de resterende 6 kampe.

Hov hov, tænker du nok, hvor er ydmygheden henne Benjas?

Jeg er skam meget ydmyg og havde jeg ikke været det, så havde jeg skrevet at vi ville vinde de næste 6 kampe.

Kære drenge og piger, begynd i bare at spare op til den nye Brøndby trøje og billetter til vores turné rundt omkring i Europa, for Brøndby-toget kørte afsted for længe siden, og det er på tide at hoppe på vognen for jer, som stadig lurepasser på stationen og bider negle. DROP DET NU!

Vi vinder i Farum og lukker munden på fodboldeksperterne og sender de andre fodboldklubber på en massiv psykisk deroute. De har alle tre fortjent at få en på munden af Brøndby IF, der kommer til at sætte tingene på plads i mange år fremover. Det, vi er vidne til pt., mine damer og herrer, er en klub, der kun kan opleve succes fremadrettet.

Samtlige af vores spillere er de bedste på deres position, selv vores indskiftere vil være guld værd for de andre hold at have i truppen. Vi har simpelthen så meget kvalitet, at storklubber savler over den trup, som Jesper Sørensen har til rådighed.

Ohi og Suzuki er pt. verdens skarpeste angribere. Ohi er længder over sin landsmand i Manchester og det er kun politik der har gjort at det ikke er ham der høster alle roserne i det norske. Det er dog et bevis for hans store kærlighed til vestegnen. Han gør vores klub til verdens bedste og det må man lette på hatten for. Suzuki har allerede følt kærligheden og han betaler tilbage på den eneste måde han kender til, mål, mål, mål og når der er behov for det, så laver han en screamer. Han splitter og rydder bordet, som var det et spil Shogu. Der er allerede snakke i Brøndbys kommune om at opfører en 50 meter høj statue i kobber ved motorvejssammenfletningen.


Vallys har taget røven på dem alle med sit formdyk og eksploderer på søndag. De hemmelige samtaler med Hjulmand er netop en taktisk overvejning, det er noget der blev sat i værks allerede fra sæsonstart og vi ser altså en genialitet udspringe sig for øjenene af os. Hans boldomgang med kuglen og sit syn for sine medspillere, er absolut af højeste betydning. Bliver han i Brøndby, så ender han som vores Puskas og kommer til at slå rekorden for flest assist i fodboldhistorien.

Wass er kongen på midtbanen og sætter sine modspillere på plads med sin anden ungdom. EM burde være selvskrevet for Danmarks bedste midtbanespiller i historien. Diego Simeone sidder i Madrid og fortryder, at Wass ikke er i Atletico længere. Kære piger og damer som ønsker at få børn; sæt kryds ud for navnet Daniel og opkald jeres kommende børn efter en nuværende Brøndby legende. Navnet Daniel og Brøndby er et match der er helligt og det jeres mulighed for blive en del af legenden Daniel Wass. Børn der hedder Daniel og Daniella vil altid blive set på som en hyldest af os andre til vores midtbane-konge!

Greve og Radosevic er vores slidere og er med til at genere en rolig puls på holdet. Deres arbejdsindsats er ikke set bedre i Superligaen, og måske i Europa. Hvis de var yngre, så ville jeg ikke være i tvivl om, at de ville være at finde i en top 20 klub i verden. Men de har valgt at føre Brøndby IF frem til toppen istedet for - et tydelogt bevis for deres kærlighed til logoet og klubben.

Klaiber og Divkovic har fuldstændig styr på deres direkte modstandere, og trænerne fra de andre fodboldklubber kan ikke knække koden. Deres genialitet med boldomgangen og aggressiviteten er direkte til Jall Of Fame. De er begge to jægere, og når de har guldet i kikkerten, så fejler det ikke. Roberto Carlos sidder stadig og ser Klaibers drøn i Parken.

Vanleberghe og Rasmussen har 100% kontrol i forsvaret, og der går ikke længe, før vi både har en belgisk og dansk landsholdsforsvarer i Brøndby på samme tid. Deres kølighed og drev med bolden i vores offensive perioder splitter ethvert hold. Vores modstandere bliver simpelthen forvirrede over deres kvalitet i det offensive spil, for det er hidtil uset i Superliga-sammenhæng. På deres dårligste dag er de på niveau med vores legende Daniel Agger.

Tshiembe og Lauritzen er to spillere, hvis fulde niveau vi ikke har set endnu. Men det er tydeligt for enhver, der har set Brøndbys kampe, at der er verdensklasse potentiale i dem begge to. Deres fightervilje får de fleste angribere til at trække sig i duellerne - det gør simpelthen for ondt at gå ind i dueller med de to spillere, og det kan være yderst ødelæggende for enhver offensiv spillers selvtillid. De sender deres direkte modstandere ud på en rullevogn og spændetrøje i de næste 6 kampe.

Pentz er indbegrebet af clean sheet. Det bliver svært at se, hvilken målmand der præsterer bedre end ham, og han burde være en klar kandidat til Ballon D'or. Hans udstråling blænder modstanderne, og de er tydeligvis psykisk påvirket alene ved hans tilstedeværelse mellem stængerne. Hans reflekser og timing er ikke set bedre, og jeg kan ikke tænke på nogen, der overgår hans storhed!

Vi er Europas bedste fodboldhold, selv når alle statistikker siger, at Brøndby ikke vinder, og vores XG er uhørt i forhold til antal mål, så er det bare et bevis for vores absurd høje kvalitet. Vi skal bruge én chance for at score to mål, og det kan ingen tage fra os. Vi er som skabt til at vinde mesterskabet i år og starte eventyret i Europa langt om længe.

Den eneste bekymring, vi som fans kunne have, og det er faktisk ret alvorligt, er når vi skal fejre mesterskabet imod vores ældste rivaler på hjemmebane, vil der så være nok pølser på grillen og øl i hanen?Profeterne har talt, og de har meddelt, at mesterskabet ender i Brøndby!

TILLYKKE MEDFANS, KYS JERES ELSKEDE OG FORTÆL DEM "VI GJORDE DET!"

punQ

24.04.2024, 15:49

@ Benjas
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

DEN ER HJEMME!

lol.. har du fået en tattoo... Jeg tror vi falder hårdt og dybt inden længe...

Mr. Jinx

24.04.2024, 18:14

@ Benjas
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

You stole my sunshine

Kære Benjas....

WTF er det du har gang i ?

Du kan simpelthen ikke tillade dig at lave et indlæg der procentuelt får flere likes end dislikes end mit.

Jeg syntes ikke det er fair at du på den måde bare går ind og tager den store opmærksomhed der var rettet imod mig, så TV2 nu har aflyst et interview med mig, og fortalt mig at Benjas nu skal være med i 21 søndag i stedet for mig ;)


Med det sagt, så ved jeg godt dit indlæg er skrevet med fuld pedal på optimismen og at den lige får lidt for meget lir, dog er jeg langt hen af vejen enig med dig i din optimisme.

For Brøndby IF bliver mestre i år og i det kommende transfervindue vil vi blive markant forstærket, når vi henter en ny angriber ind i truppen der for alvor sætter ild til superligaen.

Hvordan og hvornår vi bliver mestre, det må tiden vise, dog tror jeg det bliver meget tæt og neglebidende til det allersidste.

Det kommer hjem ;)

Benjas

Vilfort Park,
25.04.2024, 13:11

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

You stole my sunshine

Jeg kunne ikke lade være ;) Og du tager selvfølgelig ind og forsvarer vores farver - jeg ligger til den tid i et badekar fyldt med guld og champagne indtil mesterskabet er matematisk sikret.

Lige præcis med hensyn til transfer vinduet, når mesterskabet er vores, så kommer der til at ske store ting i transfervinduet. Jeg er ikke tvivl om at vi også ender i Europa. Det mest sandsynlige vil være (med vore koef. Point) at vi ender i ECL. 90% sikkert vil jeg mene.

Jeg tror det bliver begyndelsen på noget stort!

SkitzoAllan

26.04.2024, 17:23

@ Benjas
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

You stole my sunshine

Skal det fejres i Brøndby hallen som i gamle dage? :D

Returnofthemack

2730 Lykke,
24.04.2024, 18:59

@ Benjas
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

DEN ER HJEMME!

Det er næsten så meget jinx, at det tipper over og bliver antijinx:-)

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

KasperW

25.04.2024, 20:54

@ Benjas
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

DEN ER HJEMME!

» Ja, du læste rigtigt.
»
» DEN ER HJEMME!
»
» Vi kommer ikke til at tabe en eneste af de resterende 6 kampe.
»
» Hov hov, tænker du nok, hvor er ydmygheden henne Benjas?
»
» Jeg er skam meget ydmyg og havde jeg ikke været det, så havde jeg skrevet
» at vi ville vinde de næste 6 kampe.
»
» Kære drenge og piger, begynd i bare at spare op til den nye Brøndby trøje
» og billetter til vores turné rundt omkring i Europa, for Brøndby-toget
» kørte afsted for længe siden, og det er på tide at hoppe på vognen for jer,
» som stadig lurepasser på stationen og bider negle. DROP DET NU!
»
» Vi vinder i Farum og lukker munden på fodboldeksperterne og sender de andre
» fodboldklubber på en massiv psykisk deroute. De har alle tre fortjent at få
» en på munden af Brøndby IF, der kommer til at sætte tingene på plads i
» mange år fremover. Det, vi er vidne til pt., mine damer og herrer, er en
» klub, der kun kan opleve succes fremadrettet.
»
» Samtlige af vores spillere er de bedste på deres position, selv vores
» indskiftere vil være guld værd for de andre hold at have i truppen. Vi har
» simpelthen så meget kvalitet, at storklubber savler over den trup, som
» Jesper Sørensen har til rådighed.
»
» Ohi og Suzuki er pt. verdens skarpeste angribere. Ohi er længder
» over sin landsmand i Manchester og det er kun politik der har gjort at det
» ikke er ham der høster alle roserne i det norske. Det er dog et bevis for
» hans store kærlighed til vestegnen. Han gør vores klub til verdens bedste
» og det må man lette på hatten for. Suzuki har allerede følt kærligheden og
» han betaler tilbage på den eneste måde han kender til, mål, mål, mål og når
» der er behov for det, så laver han en screamer. Han splitter og rydder
» bordet, som var det et spil Shogu. Der er allerede snakke i Brøndbys
» kommune om at opfører en 50 meter høj statue i kobber ved
» motorvejssammenfletningen.
»
»
» Vallys har taget røven på dem alle med sit formdyk og eksploderer på
» søndag. De hemmelige samtaler med Hjulmand er netop en taktisk overvejning,
» det er noget der blev sat i værks allerede fra sæsonstart og vi ser altså
» en genialitet udspringe sig for øjenene af os. Hans boldomgang med kuglen
» og sit syn for sine medspillere, er absolut af højeste betydning. Bliver
» han i Brøndby, så ender han som vores Puskas og kommer til at slå rekorden
» for flest assist i fodboldhistorien.
»
» Wass er kongen på midtbanen og sætter sine modspillere på plads med
» sin anden ungdom. EM burde være selvskrevet for Danmarks bedste
» midtbanespiller i historien. Diego Simeone sidder i Madrid og fortryder, at
» Wass ikke er i Atletico længere. Kære piger og damer som ønsker at få børn;
» sæt kryds ud for navnet Daniel og opkald jeres kommende børn efter en
» nuværende Brøndby legende. Navnet Daniel og Brøndby er et match der er
» helligt og det jeres mulighed for blive en del af legenden Daniel Wass.
» Børn der hedder Daniel og Daniella vil altid blive set på som en hyldest af
» os andre til vores midtbane-konge!
»
» Greve og Radosevic er vores slidere og er med til at genere en rolig
» puls på holdet. Deres arbejdsindsats er ikke set bedre i Superligaen, og
» måske i Europa. Hvis de var yngre, så ville jeg ikke være i tvivl om, at de
» ville være at finde i en top 20 klub i verden. Men de har valgt at føre
» Brøndby IF frem til toppen istedet for - et tydelogt bevis for deres
» kærlighed til logoet og klubben.
»
» Klaiber og Divkovic har fuldstændig styr på deres direkte
» modstandere, og trænerne fra de andre fodboldklubber kan ikke knække koden.
» Deres genialitet med boldomgangen og aggressiviteten er direkte til Jall Of
» Fame. De er begge to jægere, og når de har guldet i kikkerten, så fejler
» det ikke. Roberto Carlos sidder stadig og ser Klaibers drøn i Parken.
»
» Vanleberghe og Rasmussen har 100% kontrol i forsvaret, og der går
» ikke længe, før vi både har en belgisk og dansk landsholdsforsvarer i
» Brøndby på samme tid. Deres kølighed og drev med bolden i vores offensive
» perioder splitter ethvert hold. Vores modstandere bliver simpelthen
» forvirrede over deres kvalitet i det offensive spil, for det er hidtil uset
» i Superliga-sammenhæng. På deres dårligste dag er de på niveau med vores
» legende Daniel Agger.
»
» Tshiembe og Lauritzen er to spillere, hvis fulde niveau vi ikke har
» set endnu. Men det er tydeligt for enhver, der har set Brøndbys kampe, at
» der er verdensklasse potentiale i dem begge to. Deres fightervilje får de
» fleste angribere til at trække sig i duellerne - det gør simpelthen for
» ondt at gå ind i dueller med de to spillere, og det kan være yderst
» ødelæggende for enhver offensiv spillers selvtillid. De sender deres
» direkte modstandere ud på en rullevogn og spændetrøje i de næste 6 kampe.
»
» Pentz er indbegrebet af clean sheet. Det bliver svært at se, hvilken
» målmand der præsterer bedre end ham, og han burde være en klar kandidat til
» Ballon D'or. Hans udstråling blænder modstanderne, og de er tydeligvis
» psykisk påvirket alene ved hans tilstedeværelse mellem stængerne. Hans
» reflekser og timing er ikke set bedre, og jeg kan ikke tænke på nogen, der
» overgår hans storhed!
»
» Vi er Europas bedste fodboldhold, selv når alle statistikker siger, at
» Brøndby ikke vinder, og vores XG er uhørt i forhold til antal mål, så er
» det bare et bevis for vores absurd høje kvalitet. Vi skal bruge én chance
» for at score to mål, og det kan ingen tage fra os. Vi er som skabt til at
» vinde mesterskabet i år og starte eventyret i Europa langt om længe.
»
» Den eneste bekymring, vi som fans kunne have, og det er faktisk ret
» alvorligt, er når vi skal fejre mesterskabet imod vores ældste rivaler på
» hjemmebane, vil der så være nok pølser på grillen og øl i hanen?Profeterne
» har talt, og de har meddelt, at mesterskabet ender i Brøndby!
»
» [i][b]TILLYKKE MEDFANS, KYS JERES ELSKEDE OG FORTÆL DEM

Stop dig selv!!

Benjas

Vilfort Park,
25.04.2024, 21:35

@ KasperW
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

DEN ER HJEMME!

Næ! Glæder mig til gratis øl ;)

Benjas

Vilfort Park,
25.04.2024, 14:17

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

RUNDE 31 = MESTERSKAB

RUNDE 27
FCN-BIF = 2
FCK-AGF = X
SIF-FCM = X


STILLING:
1. BIF 58P
2. FCM 54P
3. FCK 49P
4. FCN 49P


########################################################

RUNDE 28
AGF-FCN = X
SIF-FCK = 2
FCM-BIF = X


STILLING:
1. BIF 59P
2. FCM 55P
3. FCK 52P
4. FCN 50P


########################################################

RUNDE 29
BIF-FCK = X
FCM-AGF = X
FCN-SIF = 1


STILLING:
1. BIF 60P
2. FCM 56P
3. FCK 53P
4. FCN 53P


########################################################

RUNDE 30
BIF-FCN = 1
FCK-FCM = X


STILLING:
1. BIF 63P
2. FCM 57P
3. FCK 54P
4. FCN 53P


########################################################

RUNDE 31
SIF-BIF = 2
FCN-FCM = X
AGF-FCK = 1


STILLING:
1. BIF 66P
2. FCM 58P
3. FCK 54P
4. FCN 54P


########################################################

RUNDE 32
FCM-SIF = 1
FCK-FCN = 1
BIF-AGF = 1


STILLING:
1. BIF 69P
2. FCM 61P
3. FCK 57P
4. FCN 54P

Jump666

E-mail

25.04.2024, 19:11

@ Benjas
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

RUNDE 31 = MESTERSKAB

Ja der er rig mulighed for at spå om fremtiden her:

https://superliga.dk/slutspilssimulator

Men i bund og grund handler det om, at spille hver kamp som en finale fra nu af.

Sceptic III

26.04.2024, 08:27

@ Jump666
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

RUNDE 31 = MESTERSKAB

Jeg får at Brøndby vinder mesterskabet med 64 point foran Fck med 63 point, fcm på 3. pladsen og Fcn på 4. pladsen

Men fuck det er tætte kampe, som i bund og grund kan ende hvad det skal være - nøj hvor tiden går langsomt

Hansen2610

Født og opvokset på Vestegnen.,
28.04.2024, 14:42

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (3)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Det ser jo “let” ud når man sidder og fordeler point og sejre. Jeg har aldrig troede af mesterskabet kunne være en mulighed i denne sæson, dertil er vores trup simpelthen for dårlig.
Jeg holder ved den kritik jeg kom med i begyndelsen, cv har ik være dygtig nok, der er for mange vildskud, og vi mangler oplagte alternativet, når centrale spillere er ude eller ikke præsterer.
Men nu ligger vi nr 1 og kan selv afgøre det. Det må jeg sige er imponerende og jeg har altså taget fejl, end til nu?!

Når jeg ser på de sidste 6 runder så tror jeg vi spiller rigtig mange uafgjorte og måske vi også render ind i et enkelt nederlag. Det vil i min udregning betyde at vi ender med denne stilling:

STILLING:
1. FCM 66
2. BIF 65
3. FCK 63
4. FCN 55

Og selv om det kommer til at gøre ondt at miste mesterskabet, så vil det i min optik være en sejr hvis vi kvalificere os til europæisk bold. Så vi endelig indlever klubbens egne mål og måske kan bygge på, så vi ser forstærkninger til holdet og dermed komme ind i en positiv udvikling.

---
Boulahrouz mener selv, at han behøver mere tid til at vænne sig til forholdene på vestegnen. Bl.a. finder han det overraskende svært at se forskel på keglerne og spillerne til træning.

Mr. Jinx

28.04.2024, 19:32

@ Hansen2610
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Mit bud på de sidste runder er at vi vinder 3 kampe, taber 1 og spiller 2 uafgjorte.

Og ja, jeg er bange for at den kamp vi taber er hjemmekampen til FCK :(
Mens vi vinder hjemme over FCN, AGF og ude mod Silkeborg, og spiller uafgjort i farum og ude mod FCM.


Det var den uafgjorte kamp i farum, så er der 5 tilbage ;)

Alt går efter planen, så bare rolig der er styr på det.

Superman04

29.04.2024, 20:20

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Jeg tror sejr i Herning og hjemme mod FCK er nok… da fck - fcm bliver uafgjort

Bum! Mesterskab

---
Jeg tror fortsat på, at klubbens ledelse har mere forstand på professionel fodbold, end klubbens bedrevidende Football Manager fans

Hansen2610

Født og opvokset på Vestegnen.,
29.04.2024, 20:58

@ Superman04
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

» Jeg tror sejr i Herning og hjemme mod FCK er nok… da fck - fcm bliver
» uafgjort
»
» Bum! Mesterskab

Ja, det lyder sørme let… må jeg anbefale at man venter et par uger med at få tatoveringen, der hylder mesterskabet… suk :-/

---
Boulahrouz mener selv, at han behøver mere tid til at vænne sig til forholdene på vestegnen. Bl.a. finder han det overraskende svært at se forskel på keglerne og spillerne til træning.

Jump666

E-mail

30.04.2024, 17:39

@ Hansen2610
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Så har knægten og jeg bestilt tid hos tatovøren. Nu når tifoerne er historie, må vi jo selv ligge krop til.

Motivet hen over lænden, bliver en ulv, en løve (eller missekat) og en tiger(mis), der får skråret kuglerne af, mens Klaiber kanonere kulgerne i I målet på Vilfort Park.

Datoen er 16/5, dagen efter vi har vundet mesterskabet (regn selv efter hvad 3 sejr i de næste 3 kampe betyder nu!).

Den umiddelbart største forhindringer i at planen lykkes, er knægtens mor, som mener han skal i seng 19.30 da han er 6 år. Jeg har andre planer med ham onsdag d. 15/5 kl. 20.00.

SKYD NU BRYSTET FREM - VI ER BRØNDBY!

Hansen2610

Født og opvokset på Vestegnen.,
05.05.2024, 19:58

@ Jump666
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

God fornøjelse…

https://cosmolaser.dk/pages/tatover...VKluRBR0lGwUfEAAYAyAAEgIxkvD_BwE

---
Boulahrouz mener selv, at han behøver mere tid til at vænne sig til forholdene på vestegnen. Bl.a. finder han det overraskende svært at se forskel på keglerne og spillerne til træning.

Chester

Nørrebro,
05.05.2024, 20:08

@ Hansen2610
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Tak :-)

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

Mr. Jinx

29.04.2024, 22:09

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Uafgjort i Farum - Tjek
FCM pointtab - Tjek

Nu kommer vores forspring os for alvor til gode, så selvom vi skulle tabe 1 kamp, hvilket jeg forventer vi gør, så koster det ikke nær så meget for os, som skulle fck eller fcm tabe en kamp.

Efter FCM´s pointtab i aften, kommer deres indbyrdes kamp i parken mod fck til at betyde endnu mere for fcm, da de nu nærmest er tvunget til at vinde den, for ikke at ryge helt ud af europa.

Og da vi tog point i farum, er det sådan set godt for Brøndby at fcn stadig har alt at spille for helt til slut, da de ikke bare smider deres talenter på banen.

Med undtagelse af en sejr i Farum til Brøndby, kunne denne runde næsten ikke være gået bedre. Jo jo, fck kunne ha tabt, men alt i alt en perfekt runde for Brøndby.

Lunkne

30.04.2024, 07:30

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Jeg er vild med din optimisme, fordi den et eller andet sted også er velbegrundet :)

Jeg tror stadigvæk på mesterskabet, selvom der bestemt er røget nogle procenter. Det skyldes ikke, at vi har smidt flere sejre i 2. halvveg(vi har også selv fået point i kampe, hvor vi bestemt ikke burde brokke os).
Det som virkelig går mig på er, at vi har mistet en del af den X-factor, som kendetegnede os igennem flere kampe. Vores offensiv er stortset en én-mands hær i øjeblikket, og spillet flyder ikke rigtig længere.

Det hjælper ikke noget som helst, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, at dét som kan svinge pendulet i retning mod Midtjylland eller fck til allersidst(selvfølgelig bliver det til sidst ;( ), er skader til Kvistgaarden og Alves, samt en Divkovic og Vallys et stykke vej fra deres topniveau.

Jeg håber virkelig at du får ret i din forudsigelse!

Mr. Jinx

30.04.2024, 18:13

@ Lunkne
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Brøndby har i dette mesterskabsspil hentet 9 point.
FCK har hentet 7 point og FCM 4 point....

De fleste eksperter siger alle at nu er fck kommet op i gear og buldrer der ud af, mens Brøndby er gået i stå.

Det giver ingen mening at komme med sådan en udtalelse, når vi har hentet 5 point mere end fcm og 2 mere end fck.

Men okay, fck har hentet 4 point mere end Brøndby mod AGF og Silkeborg, mens Brøndby har hentet 6 point mod FCK og FCM, hvor fck og fcm har hentet 1 point.

Jeg har minus tro på at fcm vinder titlen og jeg har absolut ej heller en tro på at fck snupper det foran os, for kigger man på de 5 første kampe, så trækker Brøndby fra de andre hold.

Vi er det mest stabile hold, vi har det bedste forsvar og har den bedste målscore.

Det nægter jeg simpelthen at tro på at vi smider overstyr med 5 kampe tilbage.
Eller, det kan da sagtens være at fck ender med en bedre målscore, men de henter ikke 4 point på os i de sidste 5 kampe. Dertil er vi simpelthen for gode.

muktharsfrikøbsklausul

30.04.2024, 20:12

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Det ville sutte max røv at tabe mesterskabet på målscore.

Chester

Nørrebro,
30.04.2024, 22:29

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

»
» Det nægter jeg simpelthen at tro på at vi smider overstyr med 5 kampe
» tilbage.
» Eller, det kan da sagtens være at fck ender med en bedre målscore, men de
» henter ikke 4 point på os i de sidste 5 kampe. Dertil er vi simpelthen for
» gode.

Når vi kun spiller fodbold i en halvleg er jeg ikke sikker på den er hjemme, før det er matematisk sikkert.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

SkitzoAllan

30.04.2024, 07:34

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Frygter vi alle ikke, at fck pludselig rammer deres niveau fra CL, og har den individuelle klasse til at afgøre de tætte kampe?. Den frygt er måske ubegrundet, for de fleste stats taler jo for os

Lunkne

30.04.2024, 07:37

@ SkitzoAllan
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Det er 100% det alle forventer/frygter. Jeg er også alvorligt bange for, at fck kan afgøre de interne kampe her til sidst, og sniger sig op på 1. pladsen 3 runder før det hele slutter, og kører den sikkert hjem efterfølgende.

Hvis dét sker, sygemelder jeg mig fra job i 1 måned.

SkitzoAllan

30.04.2024, 07:45

@ Lunkne
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Jeg er så irrationel, at jeg ser fck vinde det hele, som det mest sandsynlige scenarie.

muktharsfrikøbsklausul

30.04.2024, 11:44

@ SkitzoAllan
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Jo - men de har bare slet ikke set ud til at have et ekstra gear.

De var dårlige i Herning, og dårlige mod FCN. Et FCN der har alt at spille for, kan godt drille i parken.

Det er meget afhængigt af de næste to søndage. Kan vi undgå at tabe, så tror jeg vi holder hjem.

SkitzoAllan

30.04.2024, 12:27

@ muktharsfrikøbsklausul
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

En sejr over fcm vil jo betyde, at vi næsten kan vinde mesterskabet i et Derby. Vel og mærke et derby hvor FCK’s fans bliver tilbageholdt på stadion

muktharsfrikøbsklausul

30.04.2024, 20:13

@ SkitzoAllan
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - So Far So Good ;)

Ellers kan vi vinde det ugen efter.

Det kan flaske sig sådan, at taberen af FCK-FCM ikke bliver mestre. Spiller de uafgjort kan ingen af dem blive mestre, og vinderen kan så ugen efter alligevel ikke opnå noget.

Mr. Jinx

05.05.2024, 19:48

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Havde ikke taget højde for wass, Tshiembe og pentz brøler

Sorry...

havde ikke lige regnet den mega brøler som Pentz, Wass og Tshiembe formåede at smide ind i puljen mod FCM... kæft et mega fu-ck up de lavede der.

Kongen13

05.05.2024, 21:55

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

For helvede mand!!!

---
Henrik Jensen: "Hvis alle spillerne spiller en god kamp, så spiller holdet også en god kamp."

Hvad skal vi med Superliga bold, når vi har kvinder og oldboys?

Mr. Jinx

12.05.2024, 19:25
(redigeret af Mr. Jinx
at 16.05.2024, 21:13)


@ Kongen13
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

» For helvede mand!!!

Kære Alle...Rolig Nu...

Jeg ved at det ikke går helt som planlagt og at vi ikke er nr 1 mere, dog skal vi blot vinde de tre sidste kampe, og så tror jeg stadig vi bliver mestre.

Eneste fejl i min forudsigelse, er at vi tabte til FCM, ellers er det hele efter planen, for FCk og FCM tager point fra hinanden og vi skal blot vinde de tre sidste kampe for at blive mestre.

FCK skal nok tabe en kamp af deres sidste tre, hvor de har fcm, fcn og AGF.

Så ja, det hele stinker lige nu, men der er intet overraskende i det der sker pt.

Jeg er stadig rolig omkring mesterskabet og at vi vinder det.

Mit bud på de sidste runder er at vi vinder 3 kampe, taber 1 og spiller 2 uafgjorte.

Og ja, jeg er bange for at den kamp vi taber er hjemmekampen til FCK :(
Mens vi vinder hjemme over FCN, AGF og ude mod Silkeborg, og spiller uafgjort i farum og ude mod FCM.

Det giver 11 point ud af 18 mulige, hvilket vil give en total på 66 point.

h.n.nielsen

12.05.2024, 19:28

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

GAB

Doktorenergud

12.05.2024, 19:34

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (3)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Mr. Jinx - med al respekt for din forrygende naivitet - efter i aften skal vi forbi 3 andre hold for at blive mester - det vel at mærke 3 hold der er i betydelig bedre form end vi er - vi har lukket mål ind de seneste 10 kampe selvom vi stiller med 3 midterforsvarer, og vi har “tabt” xg i 7 af de 10… Vores bedste spillere er ikke blevet doseret ordentligt og lider nu af skader, træthed og formdyk, måske fordi vores træner aldrig har brugt truppen fuldt ud - om det skyldes en dårlig bænk eller en træner der ikke har nosser til at bruge de unge er uvist - men det har utvivlsomt været en faktor.

Vi ender nr. 4 og det er fuldt fortjent…

Mr. Jinx

12.05.2024, 21:05
(redigeret af Mr. Jinx
at 16.05.2024, 21:12)


@ Doktorenergud
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Vi har det klart letteste slutprogram af de 4 tophold.

FCK-FCM tager point fra hinanden, så gør vi bare rent bord, er vi mestre.

og fck slutter med fcn, så kan let se vi bliver mestre endnu.

Men ja, det er ikke blevet lettere med vores nederlag og de andres sejre, dog er jeg har stadig fuld tiltro på holdet modsat mange andre.

SkitzoAllan

12.05.2024, 21:37

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Vi er formentlig uden Klaiber og vanlerberghe, vi skal være utrolig glæde, hvis vi ender som nummer tre

Mr. Jinx

13.05.2024, 11:59

@ SkitzoAllan
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

» Vi er formentlig uden Klaiber og vanlerberghe, vi skal være utrolig glæde,
» hvis vi ender som nummer tre

At vi kommer til at mangle vanlerberghe til sidst kommer ikke til at betyde det store, for han har ikke været særlig god de sidste par kampe og har virket hamrende usikker.

klaiber er noget andet, men så kan mensah få spilletid og han skal nok kæmpe røven ud af bukserne.

SkitzoAllan

13.05.2024, 12:13

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Udover at vi skal spille Heggheim overfor schjelderup, som vanlerberghe havde fint styr på sidst

Doktorenergud

12.05.2024, 22:14

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Jeg håber da du får ret - men du får ikke ret… Vi er i frit fald, vi kan ikke holde nullet, vi har mere end svært ved at skabe chancer og vi kan ikke finde ud af at være foran længere - og åbenlyst heller ikke bagud…

Chester

Nørrebro,
12.05.2024, 22:30

@ Doktorenergud
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Du har ret. Vi er i frit fald. Heldigt at vi ikke rykker ned i denne omgang.

At retov mister besindelsen fortæller med at krisen også sidder i den som har ansvaret for det sportslige.

Tak til cv for at skaffe os en fck mand som træner.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

minisc

E-mail

12.05.2024, 22:28

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Forestiller mig følgende scenarie… fck taber til fcm, vi vinder over fcn og Silkeborg , for så at tabe det hele i Århus.

punQ

13.05.2024, 07:32

@ minisc
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

» Forestiller mig følgende scenarie… fck taber til fcm, vi vinder over fcn og
» Silkeborg , for så at tabe det hele i Århus.

Det bliver svært.. specielt når vi ikke spiller i Århus

minisc

E-mail

13.05.2024, 12:28

@ punQ
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Valid pointe 😂

Kalledrengen

13.05.2024, 12:25

@ Doktorenergud
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

» ......efter i aften skal » vi forbi 3 andre hold for at blive mester.......

Vi skal bare vinde de 3 sidste kampe, så bliver vi min. nr. 2.

😉

Kongen13

13.05.2024, 12:04

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

Fck kører fuld plade de sidste 7 kampe.

---
Henrik Jensen: "Hvis alle spillerne spiller en god kamp, så spiller holdet også en god kamp."

Hvad skal vi med Superliga bold, når vi har kvinder og oldboys?

Mr. Jinx

16.05.2024, 21:14

@ Kongen13
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

» Fck kører fuld plade de sidste 7 kampe.

Ja det ser man da i aften ;)

Jeg har hele tiden sagt at fck nok skal tabe en kamp, og bum, så sker det mod fcm hehe

Mr. Jinx

16.05.2024, 20:44
(redigeret af Mr. Jinx
at 17.05.2024, 07:59)


@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Full Blown JINX edition - Vi vinder Mesterskabet

FCM skal smide point i farum, hvilket de gør, da fcn stadig spiller for en plads i europa, da alle vil undgå at blive nr 4.

De har ikke vundet i farum siden 2020, og FCN har som sagt ALT at spille for i den kamp, som også bliver Osmans sidste hjemmekamp, så mon ikke han gerne vil sige pænt farvel til Farum.

Nu mangler FCM Dallsgaard og Cho i Farum, så vinder vi ude over silkeborg og hjemme mod agf, så bliver vi mestre ;)

Mr. Jinx

24.05.2024, 07:19

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

5 down one to go.........

Good Evening eller Morgen til jer alle ;)

Hold nu kæft en lækker sejr over Fc Muuuh i går på 2-1.

3 lækre point at sætte ind på kontoen, så vi nu er 4 point foran FCM.

Hallo, kan du ikke læse? Vi er altså kun 3 point foran FCM

No shit sherlock... Men så må jeg jo hellere lige forklare, hvorfor vi nu er 4 point foran FCM.

Superligaen afgøres i tilfælde af pointlighed af målscoren, og der er vi pt 7 mål bedre end FCM, hvilket er lige så godt som 1 point.

Anyways, det betyder jo reelt at vi kan "tillade" os et nederlag i de resterende 6 kampe, hvilket jeg også tror vi løber ind i, uden at det koster det helt store. MED MINDRE vi får en ordentlig røvfuld eller at FCM går mål amok i en af de sidste kampe, hvilket jeg tvivler på at de gør, for de har ikke haft en stor sejr mod et eneste af top 6 holdene i denne sæson, så det sker ikke.
MEGA JINX ;)

Nå men i de sidste 6 kampe har vi
FCM ude
Silkeborg ude
FCN ude
FCN hjemme
FCK hjemme
AGF hjemme

Mit bud på de sidste runder er at vi vinder 3 kampe, taber 1 og spiller 2 uafgjorte.

Og ja, jeg er bange for at den kamp vi taber er hjemmekampen til FCK :(
Mens vi vinder hjemme over FCN, AGF og ude mod Silkeborg, og spiller uafgjort i farum og ude mod FCM.

Det giver 11 point ud af 18 mulige, hvilket vil give en total på 66 point.

Jamen hva så med FCM?

Ja, de skal så hente 14 point for at komme op på siden af os, og 15 point for at komme op på 67 point.
Det tør jeg allerede nu godt sige at de ikke gør, for de vinder ikke 5 ud af de sidste 6 kampe.

Jamen hva så med FCK?

De skal hente 17 point for at ende på 66 og 18 point for at ende på 67, hvilket betyder at de skal vinde de sidste 6 kampe, og det gør de ikke.

Jeg er 99% sikker på at intet top 3-4 hold vinder resten af deres kampe, og på at Brøndby IF som min vinder 3 kampe mere, for vi er det mest stabile hold i hele ligaen, uagtet hvad enkelt personer siger om vores stabilitet.

Men det bliver tæt og tættere end vi lige håber.


Men jeg siger det nu.... VI VINDER GULD

FIVE DOWN ONE TO GO...

OKAY, nu begynder mine hænder at blive let svedige og jeg kan godt mærke en lille snert af nerver klemme sig på ;)

Men....

Stoltheden er kolossal
Helt unormal
Vi står sammen om vor klub
Brøndby IF

Vores vilje er af stål
Et fælles mål
Vi står sammen om vor klub
Brøndby IF

KOM SÅ FOR HELVEDE DA OGSÅ... VIND DET GULD

Sansui

24.05.2024, 10:59

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

5 down one to go.........

Ja, hvor blev den sang af egentlig. Den er ellers ret vild, når hele stadion koger.

Kalledrengen

24.05.2024, 13:59

@ Sansui
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

5 down one to go.........

» Ja, hvor blev den sang af egentlig. Den er ellers ret vild, når hele
» stadion koger.

Jeg tror den blev brugt lidt for meget, så der var ikke længere tryk nok på når den blev sunget.

Mon ikke den er blevet gemt lidt af vejen, så den kan komme tilbage med fornyet styrke, når folk har savnet den?

Måske på søndag?

dalllmand

24.05.2024, 14:20

@ Kalledrengen
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

5 down one to go.........

» » Ja, hvor blev den sang af egentlig. Den er ellers ret vild, når hele
» » stadion koger.
»
» Jeg tror den blev brugt lidt for meget, så der var ikke længere tryk nok på
» når den blev sunget.
»
» Mon ikke den er blevet gemt lidt af vejen, så den kan komme tilbage med
» fornyet styrke, når folk har savnet den?
»
» Måske på søndag?

troede den blev gemt vaek pga GFH.... men haaber det ikke da det er en fed sang... isaer indmarchen mod FCK var genialt da hele stadion sang den

Mr. Jinx

24.05.2024, 14:49

@ dalllmand
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

5 down one to go.........

ALPHA vil ikke synge den og capoerne vil ikke starte den netop som skrevet, grundet GFH.

Siden de kom til, er den næsten ikke blevet sunget... men den skal simpelthen synges på søndag af hele stadion minus alpha.

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
24.05.2024, 15:06

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

5 down one to go.........

» ALPHA vil ikke synge den og capoerne vil ikke starte den netop som skrevet,
» grundet GFH.
»
» Siden de kom til, er den næsten ikke blevet sunget... men den skal
» simpelthen synges på søndag af hele stadion minus alpha.

Det var vel også årsagen til der ikke har været tifoer fra dem i 100 år, men det er jo også ændret sig inden for de sidste par kampe, hvem ved - måske det her også ændrer sig.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 614 brugere logget ind(2 registrerede, 612 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^