SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Dyster sommer i vente (SydSiden Online)

skrevet af DeAngeloW, Roskilde, , 27.05.2024, 10:36

Indrømmet, hvis man er lidt sortseer i forvejen, så burde man nok lige suge luft ind inden man skriver. Jeg kan dog ikke lade være med at være bekymret for den sommer vi går i møde.

Et ikke urealistisk scenarie kunne være:

FCK og FCM begge kvaller til europæisk gruppespil - FCK er seedet hele vejen (de skal nok slå Randers) til gruppespil. FCM har tre skud i bøssen og skal bare ramme én gang, så er de med. Vi er derimod useedet og det synes langt væk med europæisk.

FCM og FCK kommer til at dominere køb/salg på transfermarked. Det er ikke utænkeligt at begge klubber kommer til at sælge spillere for 100-150 mil. Ligeså lidt utænkeligt er det, at de går ud og massivt køber ind, tænk spillere i 30-40 millioner klassen. Brøndby har for vane at sælge billigt, så Kvist og Vallys er nok væk for hvad der ligner 60-70 mil. Vi har ikke råd til ikke at sælge, grundet økonomien. Indkøb bliver nok igen lottokupponer til 5-10 mil. Kan vi være heldige igen? Pentz tvivler jeg på, uden udsigt til Europa. Vi kommer til at købe ind sent i vinduet igen, fordi det er det vi har råd til. FCM og FCK kommer til at stå snorlige og klar allerede i juli.

Ja, vi spillede med om guld i år, trods et mindre budget, men over tid vil det jo være undtagelsen frem for reglen. Denne sommer kommer det økonomiske gab formentlig til at vokse og det sportslige desværre også. Vi skulle have været med nu, inden toget kører... Vi missede desværre afgangen.

Synes godt om (8) Synes ikke om (2)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
578383 indlæg i 27610 tråde, 12724 registrerede brugere, 606 brugere logget ind(4 registrerede, 602 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^